O Nama

Štitimo ljude i imovinu duže od 10 godina.

Serbon Security je vodeće preduzeće za fizičko tehničko obezbeđenje na teritoriji opštine Inđija i šire. 

Osnivač Serbon Security

Miroslav Višnjić

Naša misija i vrednosti

Serbon Security, osnovan 2013. godine u Inđiji, nastao je kao rezultat dugogodišnjeg predanog rada osnivača i vlasnika, koji je želeo da objedini svoje bogato iskustvo, stručnost i veštine u oblasti fizičko tehničkog obezbeđenja u jedinstvenom projektu.

Svestan savremenih trendova u životu i poslovanju, kao i činjenice da se potencijalne opasnosti često zanemaruju ili neadekvatno tretiraju, osnivač je okupio stručni tim sa sličnim shvatanjima. Ovaj tim je sposoban da brzo pronađe najbolje moguće rešenje radi zaštite interesa naših klijenata, koristeći svoje znanje, iskustvo i energiju.

Proaktivno prateći nove trendove u oblasti fizičko tehničkog obezbeđenja, poštujući visoke standarde i kodekse, Serbon Security neprestano unapređuje obim i kvalitet svojih usluga. Zahvaljujući tome, stekli smo zavidan broj renomiranih poslovnih partnera koji su prepoznali našu izuzetnu stručnost i podržali nas potpisivanjem važnih ugovora.

Ova izuzetna prilika koja se ukazala pred nama ne sme se propustiti, posebno za one koji se smatraju profesionalcima u ovoj oblasti. Svesrdno smo je prihvatili, zagrlili i duboko se upustili u svet fizičko tehničkog obezbeđenja, stvarajući tako put ka boljoj budućnosti. Svojim klijentima pružamo mogućnost da eliminišu sve potencijalne rizike i neometano obavljaju svoje poslovanje uz naš nadzor i podršku.

Miroslav-Visnjic-Serbon-Security-o-nama

22

Zadovoljna klijenta

8

Gradova

24

zaposlena

10

Godina rada

 Serbon   Security DOO

PIB: 108170381

Matični broj: 63265608

Žiro-račun:

160-0000000394215-55

Kontaktirajte sa nama

Serbon-security-kontrolni-centar

Pozovite nas

065 8781413

Kontrolni centar:

  • 060 378 14 13 
  • 065 878 14 13

Pišite nam

serbonobezbedjenje@gmail.com

Mesto

Inđija